Kışlık sepeti oluşturdum

Stil ,     12. 01. 2020

Merhabalar, 

Biraz kışlık dolabımı yenilemek istiyorum. O yüzden de fiyatları çok uygun olduğu için önce Girlmerry sitesine bakayım dedim. Saatlerdir siteden çıkamıyorum o kadar çok çeşit var ki ve her tarza hitap edecek parçalar. 

Ben daha çok günlük kullanıma uygun parçalar baktım.Hem şık hem basic ve rahat olsun dedim. Malum kış soğuk o yüzden önceliğim ısınmak.

Gökkuşağı renkli bu kazakla öncelikle aşk yaşadım. Tam da Derin'in buna benzer bir parçası var onla çok uyumlu oluruz bence. Fiyatlar cidden uygun ve ben daha önce burdan alış veriş yaptığım için kalitesini biliyorum. Peluş kaban ve triko elbise almıştım. Hatta https://duygusonmezay.com/blog/stil/pofidik-kabanim okumak isterseniz kaban yazımda burada. Günlük bakıyorum dediysem de şıkır şıkır parçalarda da aklım kalmıyor değil tabi. 

Mesela bu ceket elbiseye bayıldım. Uzun çizmeyle çok şık kombinlenir. Ama bi kot ve beyaz tişörtlede günlük giyime uygun olur diye düşünüyorum. Site  cheap sexy dresses konusunda çığır atlamış resmen. 

Bu sene bu kol çok moda. Bende bu modaya bayılanlardanım. Belki buz gibi soğuğa fazla ama montu kalın giyeriz. Bazen fedakarlıklarda yapılabilir.

Yine bu tunik elbise de beğendiklerim arasında.

Hep sadelik dedim ama bazı elbiselerde çok kalp yani biriniz evleninde hadi düğününüze giyip eleyim ay :)

Ama bence siz siteye bakın o kadar çok model ve seçenek varki aklınız şaşar. Buraya ekliyorum sitedeki wholesale dresses kısmında kafanızın karışacağı bir dünya elbise var.

Sevgiler Duygu'dan.


Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA