Pofidik kabanım

Stil ,     13. 02. 2019

Merhabalar,

Geçenlerde burda bir yazı yazmıştım. Girlmerry.com hakkında. Sonunda beklediğim kargolarım geldi ve inanılmaz kaliteli çıktı ürünlerim. Aslında sitedeki fotoğraflara bakınca biraz tereddüt etmiştim ama çok yanılmışım. Birazda bakarken sitenin lookbook kısmından esinlendim. 

Bu senenin modası olan teddy bear da dedikleri pofidik kabanlardan aldım. 


Ben genelde medium beden giydiğim için yine medium seçtim ama keşke small beden alsaydım. Bana biraz büyük oldu. Zaten hali hazırda oversize dediğim kendi bedeninden büyük kıyafetlerdenmiş. Siz kesinlikle s beden alın. Ben kışa yakıştığı için bu rengi seçtim ama sitede bu pofidik kabanın başka renkleri de var. Mesela alacağım diğer renk de pembe olurdu çünkü çok tatlı. Birde bu siteden bir triko kazak elbise aldım wholesale dresses kısmından . Onun yazısını da en kısa zamanda hazırlayacağım. 


Kaban o kadar yumuşak ki kendimi alamıyorum dokunmaktan. Hani bazı parçalar vardır ya sürekli onları giymek istersiniz heh işte bu da onlardan bir tanesi.  Ve gerçekten baya sıcak tutuyor. Tam şu havaların kabanı. 

 



Ama siz yinede sitede gezinirken cheap sexy dresses diye aratıp ordan çeşit çeşit elbiseyi inceleyebilir çok uyguna kendinize göre parçalara yakalayabilirsiniz. Üç bine yakın elbiseden illa kendinize uyan bir tane bulursunuz. 

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA