Fotoğraf basımının yeni adı: Sosyopix

Yaşam ,     27. 02. 2020

Merhabalar , 

Bir süredir bu yazıyı yazacağım ama Derin’in hastalanması , tatile git gel derken baya geciktim. 

Biliyorsunuz ben tam bir Sosyopix’ciyim. Peki bu Sosyopix nedir ? 

Dünya tatlısı bir ekibin ortaya çıkardığı çok güzel fotoğraf baskı sayfasının adı. 

Halam benim yurtdışında yaşıyordu. O zamandan çekildiği fotoğrafları vardı. Hani şu şipşak olanlardan kare modda. Onlara o kadar heves ederdim ki tabi ne o makina vardı ne o baskı. Ama o fotoğraf hiç içimden çıkmadı ta ki bundan 3 yıl öncesinde Sosyopixle tanışana kadar. Aslında bu kadar sevmemin en büyük sebebi içimdeki uhdeyi kaldırmış olmaları.


Bir diğer nedense her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeleri. Yani düşünün duvarda iz bırakmayan yapışkana kadar koyuyorlar pakete. Çok güzel etiketler,, sevgi dolu notlar, çok tatlı mottolu baskılar. 


Bu baskılar en çok annemin işine yarıyor. Çünkü annem asla telefonlara yada bilgisayarlara güvenmiyor birazda haklı bozulursa hepsi gider diye. Her gelen baskıdan bir kaç tane de kendine aldığı kısma girmiyorum. Buzdolabının üstünü resmen albüm yaptı. Ama anne bir dahaki sefere sana magnet baskılardan yaptırayım. Daha pratik olur :).  Derin'in tuttuğu şu ahşap kare çerçeve ile de aşk yaşıyorum. Uyum sağlamayacağı bir ev olduğunu düşünmüyorum. O denli her dekorasyona uygun. 


Ben arkadaşlarıma , kuzenime de hediye yaptırıyorum.  Mesela kuzenime doğum günü hediye yaptırmıştım ve eşinin tepkisi benim için çok değerliydi. O kadar beğendi ki o mutlu olunca bende çok mutlu oldum. Mektuplaşmanın kalmadığı şu zamanda arkadaşıma Almanya’ya mektup attım ve hem mektuba hem fotoğraflara çok duygulandım diye anlattı.


Yani demem o ki fotoğraf her zaman çok özel bir hediye. Hani özel gün olsun derseniz önümüz 8 mart kadınlara hediye yapabilirsiniz. Ama bence özel bir gün beklemeyin. Habersiz yapılan sürprizler hep daha güzeldir. 


Ve çok fazla alternatif var : klasik baskı , anı çerçevesi, bebek kitabı, metal pano , ledli pano, masa takvimi ... en iyisi siz siteye ışınlanın https://www.sosyopix.com/ kendiniz bakın neler var neler ☺️ Benim bu modern çerçevem de aşırı şık bir parça.

Sevgiler Duygu’dan. 

Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA