Anıları Sosyopix'ledim

Yaşam ,     17. 03. 2019

Merhabalar ,

Biliyorsunuz artık elektronik bir çağda yaşıyoruz bu yüzden de fotoğraflarımızda artık elektronik. Sadece parmak hareketlerimizle kontrol ediyoruz. Ama ben mesela bize gelen misafirlerle albümleri dökmenin keyfini asla unutamam. Belki de yüz kere aynı kişilerle baksak da hadi albümleri getirsene oluyordu. Hele o fotoğraf sohbetlerini çok özlüyorum. Gülüşmeler, ağlaşmalar, kahkahalar havalarda uçardı. Keşke diyorum mesela o zamanlar imkan olsaydı da bende annemin bebeklik halini görebilseydim yada anneannemin gençliğini. Bizim ailede annem tam bir fotoğraf hastasıdır ve her seferinde o aletler bozulursa görürsünüz bastırın onları der. Bende hal böyleyken sık sık Sosyopix'ten fotoğraf bastırıyorum. 



Sosyopixle tanışmamsa şöyle oldu ben sık sık instagramda görüyordum ama emin olamıyordum kalitesinden, baskısından. Sonra bir anne-bebek partisinde bize basılı hediye gelmişti o gün bayılmıştım. Daha sonra da bir kere çekiliş kazanmıştım. Derin'le fotoğraflarımızdan siyah defterli bir albüm yaptırdım. 

İçinden bir de çok tatlı etiketler ekstra kartlar falan çıkıyor bayılmıştım. Ben fotoğrafın çok anlamlı bir hediye olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde kuzenime doğum günü hediyesi olarak fotoğraflar çıkarttırdım. Çok mutlu oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oldum haliyle. Hatta enişte aradı o kadar beğenmiş ki çok güzel sözler söyledi vallahi modum yükseldi. 



Zor mu acaba nası yolluyorsun derseniz isterseniz instagramdan isterseniz bilgisayarınızdan yükleyebiliyorsunuz fotoğrafları. Sitede fotoğraflar için olan bi kare var orayı odaklayarak fotoğrafı ayarlıyorsunuz. 




Baya kolay yani. Bir de kargosu gerçekten acayip hızlı. Yani anlayacağınız ben çok memnun kaldım ve her fırsatta imkanım oldukça bastırıyorum. Hatta arkadaşlarıma hediye olarak da Sosyopixi tercih ediyorum en son Almanyada arkadaşıma mektup atarken ona fotoğraf ekledim çok mutlu olmuş. Diyorum ya siz bir de benim mutluluğumu düşünün. 

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA