Yazlık tek parça rahatlığı

Stil ,     21. 08. 2019

Merhabalar,

Malumunuz yaz ve sıcak. İnsan böyle olunca o yapışan kotlardan kaçmak ve tek parça rahatlığını yaşamak istiyor. Hal böyle olunca bende Dropship Clothes'tan çok şahane iki parça kaptım kendime. 

İlki biz kadınların vazgeçemediği tek parça olan şey yani elbise. Bu kadar her bedene her insana yakışan bir mavili elbise ciddi ciddi söylüyorum yok nerdeyse. 

Kumaşı, duruşu her şeyi acayip güzel.

Ben tabi rahat düşkünü olunca terlikle giydim ama altına ince bant bi topukluyla düğüne de giderim beyaz bir sporla pikniğe de giderim o kadar hayat kurtarıcı bir parça. 

 wholesale swimwear, wholesale dresses, wholesale jeans, Wholesale Women's Clothing Dear-Lover


Diğer aldığım parçaysa benim tulum düşkünü olmama sebep olan siyah tulumum. Daha önce pek tulum giymedim sadece bir tane piknikte yada Derinle parka gittiğimde giydiğim tulum vardı. Hep bana yakışmaz Ferdi'de pek sevmiyor zaten derdim. Ama bu siyah tulumu üniformam yapacağım sanırım o kadar rahat ve şık. 

Spor ayakkabı, topuklu, sandalet yada terlik hepsiyle de kombinlenebilir ki ben genelde çok yönlü şeyler giymeyi ve seçmeyi seviyorum. Ben Berline topuklu getirmediğim için diğer opsiyonları değerlendirdim. 

Hepsinin ürün kaliteleri gerçekten iyi hiç aklınızda tereddüt kalmasın. Hatta ben başka bir kaç model tulum daha bakıyorum stoklar bitmeden sizde bakın derim. 

Sevgiler Duygu'dan...

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA