Yaz alışverişim

Stil ,     01. 08. 2018

Merhabalar 

Artık biliyorsunuz benim Zafulu ne kadar sevdiğimi. Geçenlerde ben yine baya bir alışveriş yaptım. Sitede biriken puanlar ve promosyonlarla nerdeyse aldıklarımın yarısını indirimli hale denk getirdim. Bu yaz elbiselere taktım kafamı o yüzden şahane 2 elbise seçtim. İlki Şahane rahat iri kareli bu elbisem ki aşırının aşırısı rahat.

Ben genelde Zafulda medium beden alıyorum ve bana tam oluyor. Beden tablosunu genelde baz alıyorum. Birde bol olursa çaresi var dar olmasın kafasında olduğum için eh birazda kiloları verememiş olmanın verdiği bir durumla m beden bana çok uygun .


Diğer elbise seçimim ise bu senenin modası düğmelilerden oldu. Kiremit rengini çok severim. Hardal ve kiremit rengi vardı ben tercihimi kiremitten yana kullandım. Ama bunda medium beden biraz bol oldu alırsanız bir beden küçük tercih edin. 


Beden büyüklüğü çok rahatsız edici değil mesela bol giymeyi seviyorsanız tam size göre ama ben alışmışım galiba üstüme otursun istedim. Eh beni biraz sanki kilolu gösterdi gibi hissettim ama siz ne dersiniz ? 


Siz benim asıl kirazlı çantamı görün ya. Ben aşk yaşıyorum.  Senenin yine modası hasır görünümü var ve üstünde örgüden kiraz var. Resmen kalp kalp. Ben indirimle çok uyguna getirdim. Malum bu sene moda olan her şeyin fiyatı resmen uçuyor.


Çanta biraz iç olarak ufak telefon, anahtar, cüzdan at çıklık. İki fermuarı var ama iç olarak tek parça. Askısı aşağıdaki fotoğraftaki boyutta kısa kullanmak istediğimde ben bağladım.




Birkaç parça daha ürünüm var bikini, makyaj fırçası ve broş ama onları henüz fotoğraflamadım. O yüzden burdan paylaşamadım. Genel olarak beni mutlu eden bir alışveriş oldu. Gelen ürünlerimi beğendim. 

Sizede şimdiden iyi alışverişler.

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA