Yaz alışverişi Zaful 4.yıl indirimleri

Stil ,     27. 06. 2018

Merhabalar 

Malum artık herkes tatil yerlerine kaçmaya başladı. Plajlarda, havuzlarda ve sahillerde herkesle aynı olmak istemiyorsanız size şahane bikinileri, pareoları ve tatil yeri elbiseleri olan Zafula bakmanızı öneririm. 4.yıl kutlamalarından dolayı şahane indirimler var. Evet dolar yüksek ama yine de Türkiye fiyatlarından uyguna gelen ürünler var ve 9 temmuzda ücretsiz kargo imkanı var bence kaçırılmayacak fırsat. 

Ben şimdi bir kaç parça çok beğendiğim ürünlerden paylaşacağım sizelerle. Maalesef biz bu sene deniz tatiline gidemeyecek gibiyiz ama gidecek olsak alacağım bikini kesinlikle bu olurdu.


Derseniz ben daha cesur bir şey arıyorum onlarda mevcut tabiki mesela bu üstü örgü bikini :) Şahsen ben giyemem doğum sonrası eski vücuduma hala dönemedim. Aslında çok da dönmeyi denemedim. Ama bu bikinin rengi gül detayları benim çok hoşuma gitti. Belki alt kısmı çapraz ip olmasa genede giyebilirdim.

 


Bu sene kısa şortlu tulumlarda çok hoşuma gidiyor. Ankara'da çok tercih etmesemde şöyle akşam yemek sonrası bir Türk kahvesi içerken havuz başında harika olur. ya siz soğuklukta içebilirsiniz ama ben nedense bir arıyorum Türk kahvesini.


Eh tabi elbiseler olmadan tatil tatil sayılmaz. Bu sene çiçek desenler çok revaçta ama çizgililerde en az onlar kadar popüler. Değişiklik olsun bu sefer çizgili olsun dedim. 


Şimdi size şahane birde indirim kodu bırakıyorum şuraya :

25 dolarda 3 dolar tasarruf etmek için 'Zfbunny' kodunu kullanabilirsiniz.

50 dolarda 6 dolar tasarruf etmek için 'Zfbunny' kodunu kullanabilirsiniz.

100 dolarda 12 dolar tasarruf etmek için 'Zfbunny' kodunu kullanabilirsiniz.

Şimdiden iyi tatiller,

Sevgiler Duygu'dan.



Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA