Triko Elbise

Stil ,     15. 02. 2019

Merhabalar,

Bir önceki yazımda size almış olduğum elbiseden bahsetmiştim. Yine Girlmerry sitesinden yapmış olduğum bir alışverişti. Gerçekten elbisenin kalitesini görmeniz lazım asla bu fiyata almış olamazsın dersiniz. Şuraya triko elbisenin linkini bırakıyorum. 


Ben siyah kalın külotlu çorapla kombinledim ama aslında siyah uzun bir eteklede çok güzel kombinlenebilir. One size yani tek beden olan bu elbiseyi çok rahatlıkla s beden olan kişi de l beden olan kişi de tercih edebilir. Ben çok zorda kalmadıkça boğazlı kazak giymiyorum, böyle boğuluyor gibi hissediyorum kendimi. Ama bu triko elbise kısa boğazlı olduğu için çok rahatlıkla kullanabildim. 


Kumaşı yumuşacık ve şahane, Böyle çıkarmak istemeyeceğiniz cinsten. Siz yine wholesale dresses kısmından çeşit çeşit model arasından illa ki kendi zevkinize uygun bir parça bulursunuz. Ama gerçekten benim aldığım iki parça da çok kaliteli geldi sitedeki fotoğraflara bakınca insan açıkcası bir emin olamıyor ama ben çok beğendim iki ürünümüde. 



Kışın sıcacık parçalarındandı. Birde eğer ki cheap sexy dresses linkine bakarsanız göreceksiniz ki elbise fiyatları gerçekten çok uygun. Sadece kargo ücretsizi takip edin çok uygun parçalara sahip olabilirsiniz. Yaklaşık 2 hafta gibi bir sürede de geliyor. 


Sevgiler Duygu'dan .


Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA