Siyah çiçekli elbise ve Rosegal alışverişim

Stil ,     05. 04. 2018

Merhabalar 

Uzun zamandır giyilmeyi bekleyen siyah çiçekli elbisemi sonunda giydim. Bu iki parça görünümlü üstü siyah altı baskı detaylı siyah elbiseyi sevdiğin yabancı sitelerden biri olan Rosegal sitesinden aldım. Yine gelmesi 2 haftayı buldu ki bence çok makul bir süre. Yakında bir düğünde giyeceğim ben. Ama artık havalar biraz düzelmişken önce çekim yapalım dedik. 




Ben malumunuz 56-58 kilo arası gidip geliyorum. O yüzden M beden tercih ettim ve çok rahat oldu bana. O kadar hafif ki yok gibi. Kendinden astarlı. Sanki iki parçayı kombinlemiş gibi dursada tek parça oluşu giy çık. Ben düğünde kullanacağım dedim ama rahat bir spor ayakkabıylada çok rahat kombinleyebilirsiniz. 



Yine senin modası yarı açık yarı kapalı kahverengi ayakkabım da Rosegal sitesinden. Ben 38 numara giyiyorum normalde ama keşke bu ayakkabıyı 39 alsam dedim. Bir miktar ayağımı sıktı ama zamanla giyildikçe belki açılır. Kotlarla , yazın mini elbise yada kot elbiseyele çok şık duracağını düşünüyorum. Ben hemen kot pantolonla kombinledim. 

 

Ve son olarak da alışverişime birde bu senenin kocaman küpelerinden ekledim. İnci ve mavi taş detaylı küpemde bence yazın kurtarıcı aksesuarlarından oldu. Beyaz tişört, kot , spor ayakkabı yada babet hop bide kocaman küpe bizımlesın. Önce ay ben takamam bu kadar büyük küpe desemde şimdi koca koca küpeler vazgeçilmezlerimden oldu bile. Sizde bir şans verin bence.




Bir kaç ekstra fotoğraf daha bırakıyorum buraya. 







Sevgiler Duygu'dan.

Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA