Pijama Partimiz

Stil ,     06. 03. 2019

Merhabalar,

Haftasonlarını hep rahat geçirmeyi seviyoruz. Durum böyle olunca yeni yıl zamanı Patpat'tan yaptığım alışverişte aile boyu gecelik aldım. Sizi bilmem ama ben aile kombinlerine bayılıyorum. Hele Derin'in anne aynısı aynısı olduk diye gelişi çok hoşuma gidiyor. Aslında çok eğlenceli oluyor bence sizde deneyin. 


Bu kırmızı yeşil pijamalarımız aslında tam bir yeni yıl ruhu ama her mevsimde giyilebilir. Kumaşı yumuşacık bedenleri biraz büyük small beden aslında bana daha iyi olabilirdi ama ben pijamada bol seviyorum diye medium beden aldım. 

Zaman Zaman patpat sitesinde ücretsiz kargo oluyor yada belli bir miktar ödemeyi geçince de kargo ücretsiz oluyor ve baya da iyi indirimler yapıyorlar. Hani burdaki butiklerden alacağınız fiyatın daha azına alabilirsiniz sadece bir iki hafta bekliyorsunuz. Ki bu benim için sorun değil. 



Derine 2 yaş aldım ve tam oldu . Şöyle ki yabancı sitelerden alışveriş yapıyorsanız eğer mutlaka size chartı kontrol edin. Derin normalde 95-100 giyiyor ama bazı sitelerden gelen bu bedenler küçük oldu ve ben şu an ona çok dikkat ediyorum. 


Ferdiye de aslında large beden istemiştik ama xlarge beden geldi ve değiştirmekle uğraşmak istemedik. Biraz bol ama pijama öyle daha rahat söylemiş miydim. :) 

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA