Kışın son alışverişleri

Stil ,     14. 04. 2019

Merhabalar,

Geçenlerde yine bir site keşfettim. DropShip sitesi yeni keşiflerimden. Aslında siteye bakınca çok emin olamamıştım ama gelen kabanlarım ve elbisemle aşk yaşıyorum aşk. 


Dropship Clothes sekmesine bakınca o kadar çok çeşit var ki aklınız karışıyor. Ben seçim yaparken kış olduğu için kısa montum cidden dünyanın hem en rahat hemde en kullanışlı montu. Resmen üstümden çıkarmıyorum ve sıcacık tutuyor. İç kısımda bulunan fermuarlı kısım şapkayla beraber isterseniz çıkarabiliyorsunuz ama ben seviyorum. 





Ben birde Dropship Dresses kısmında desenli uzun bir elbise tercih ettim. Belinde kemer detayı var ve asimetrik desenlerini çok sevdim. İşte benim tercihim elbise de aşağıda ki dünya güzeli.


Ben beden tablosundan kendi ölçülerime göre aldım ve çok güzel oldu bedenler montumu medium alırken elbisemi small beden tercih ettim. Malum montun içine kalında giyiyoruz rahat olsun diye öyle tercih ettim. 





Site genelinde şu anda Big Sale yani büyük indirim mevcut. Bence bir göz atın site fotoğraflarına göre değerlendirmeyin gerçekten çok iyi geldi benim ürünlerim. Ben çok beğendim ve severek kullanıyorum. 

Sevgiler Duygu'dan 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA