Gözlük alışverişim

Stil ,     14. 01. 2019

Merhabalar,

Buz gibi kış gününde nasıl gidiyor Ankara'da hayat. Size şahane bir yazı hazırladım. Biliyorsunuz ben uzağı göremiyorum uzun zamandır da gözlük kullanıyorum. Lens pek bana göre değil sürekli gözüm batıyor. Bir de lens bana hiç hijyenik gelmiyor, birazda izlediğim bir belgesel tarzı programdan etkilendim sanırım. Lensi temiz kullanmadığı için gözünü parazit yiyor ve adam görme yetisini kaybediyordu. Sanırım ben sürekli gözlük kullanacağım çünkü henüz çizdirmeye de cesaret edemiyorum. Bu ara yine derecem yükseldi hazır cam değiştireceğime gözlük değiştireyim dedim. Bu arada da yeni bir site keşfettim Voogueme modellere bakalım biz bir derseniz işte size link  eye glasses online. O kadar çok çeşit var ki ne seçsem nasıl olur derken sitede harika bir özellik keşfettim . Gözlük modellerini kendi fotoğrafınız üstünde deneyebiliyorsunuz. Hangi gözlük sizde nasıl durur bakabiliyorsunuz. Hatta orda yüz tiplerine görede sabit fotoğraflar var ordan da kontrol edebilirsiniz.





Try on yazan yere tıklayıp açılan pencerede artı işaretli yüze tıklıyorsunuz sonra fotoğrafınızı ekleyip gözlük size nasıl olacak bakabiliyorsunuz ki ben bayıldım bu özelliğe ve evet seçtiğim gözlük de bu Anemon yuvarlak yeşil model. Çok kısa sürede geldi ve şahane bir paketleme yapmışlar. Ama gerçekten sitede çok stylish glasses mevcut. Görmesem belki bu modeller aklıma gelmezdi. Hatta biliyorsunuz bizde hep aynı modeller var farklılık isteyenler için şahaneler bence. 



Çok şık hediye kutusu ve taşınabilir kılıflaraysa ayrı bayıldım. Birde paketten gözlük vidasını ayarlayabilmemiz için özel aparat çıktı. Yani her şeyi detaylıca düşünmüşler çok iyiydi. Birde kutudan göz optiklerinizi ölçmeniz için cetvel tarzı bir şey çıktı.

Ben çok memnun kaldım ve bu gözlüğüme dereceli güneş gözlük camı yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü göremediğim için yaz aylarında bana çok zorluk oluyor. bir kaç kez hatta yanlış otobüse binecektim. Bir dereceli gözlüğü tak bir güneş gözlüğünü derken gerçekten tam bir kabus yaşıyorum. O yüzden bu dünya güzeli çerçeveme de dereceli cam yaptıracağım. Aslında bir tane var ama yedeklemek istedim. 




Birde çok beğendiğim glasses nose pads modellerden bir kaç tane paylaşıp yazımı yavaştan sonlandırıyorum. 



Şu rengin güzelliğine bakar mısınız ya <3


Benim çiçekli şıkır şıkır şeye olan ilgim sanırım hiç bitmeyecek.

Siteyi ve instagram hesapları voogue_me'yi takibe alın derim. Kampanyalardan haberdar olmak ve değişik modeller bulmak için. 

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA