Fashion Mia

Stil ,     31. 01. 2018

Merhabalar 

Bugün size Fashion Mia 'dan ve alışverişimden bahsedeceğim. FashionMia yurtdışı menşeili bir firma. Çok sık indirim olan ve bazı ürünleri ülkemize göre baya uygun fiyata bulabileceğimiz bir firma. E tabi bazende daha pahalı ürünler var. E işte oda dolar kur farkından kaynaklanıyor. 


Bu sene malumunuz kürk detayları çok moda. Bende çok tarzım olmasada kürk detaylı bu gri montu tercih ettim. Bazen tarzınızın dışına çıkmak sizi de iyi hissettirecektir. Kürk detaylı kollar çıkabilmekte. o zaman da kısa kollu bir kaban oluyor.


Fakat çok kalın değil. Yani Ankara'nın kışlarına biraz ince gelebilir. Ama görünüm olarak çok hoş. 


Birde bu siyah pelerin çok cici. Daha çok baharlık. Çünkü ince bir polar. Yada benim gibi montun içine ceket tarzı kullanabilirsiniz. 


Malum dantel detayı bu sene heryer de ve iyi ki heryerde çünkü ben çok seviyorum ve çok şık buluyorum. Bu gri bluzumla da aşk yaşıyorum. S beden bluz çok iyi oldu ama ben doğumdan sonra duba gibi kollarımdan bir türlü kurtulamadım azıcık kolları sıktı ama öyle giyilmeyecek gibi de değil. Ben size aşağıya direk ürün linklerini de bırakıyorum. Bol bol da fotoğrafla beraber. 


Gri Kaban

Gri Bluz

Siyah pelerin

FotoğraflarFerdi Sönmezay  tarafından çekilmiştir. 












Sevgiler Duygu'dan 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA