En sevdiğim bebek alışverişleri

Stil ,     14. 08. 2018

Merhabalar ,

Kız annesi olmak ve ona süslü şeyler almak pek tabi tüm kızı annelerin en sevdiği şeylerden. Geçenlerde keşfettiğim ve saatlerce ürün bakıp ay ay diye iç geçirdiğim bir marka var Popreal. E tabi ürünler sadece kızlara değil erkek çocuklara ve bebeklere görede var ama benim ilgi alanım kız çocukları. Ben uzun zamandır derin için bir dışarı da giymesi için bir trençkot tarzı bir şey istiyordum. Ne modeller var ya akıllara zarar. 




Evet maalesef doların önlenemeyen yükselişi sonrası fiyatları bi anda yükselmiş oldu ama ben inanıyorum düşecek deyip optimist yaklaşayım. Bazen dolar yüksekken bile Türkiye fiyatlarına göre daha uygun gelen ürünler oluyor hele ki indirim dönemiyse. Ben Derine bir trençkot seçtim bakalım gelirse şahane olacak diye umut ediyorum. 

Bu sitelerde en sevdiklerimden bazılarıysa anne-kız, aile takımları bu sitede de şahaneleri var. Ya bide kız olunca kaçınılmaz güzellikler var ki onlarda fashion çocuk kıyafetleri ki bence elbiseler liste başı. 





Ya şunların güzelliğine bakar mısınız ? İlk fırsatta Derin'e almayı düşündüğüm elbiselerden bazıları bunlar. Resmen aşk yaşanır. Benim ürünlerim geldiği zaman size ürün kaliteleriyle ilgili , kargo süreciyle ilgili hepsini bildiririm. Şimdilik benden bu kadar.

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA