Dear-Lover alışverişim

Stil ,     16. 08. 2020

Merhabalar,

Şu sıcak yaz günlerinde neler yapıyorsunuz ? Bazen bilgisayar başına geçmek bile zor olsada son yaptığım alışverişi yazayım dedim. Geçenlerde Dear-Lover 'dan bir kaç parça seçtim. 

İlk seçimim sonradan kullanıp da baya baya sevdiğim tulum oldu. Bunca zaman neden acaba tulum kullanmadım dedim. Geçen senede yine Dear Lover'dan aldığım tulumla başladı bu sevda. 

Mavi üstüne çiçekli desenlerle çok güzel bir tulum.


Paçaları biraz kısa ama tam benim sevdiğim boy. Hep tek parça rahatlığı denilince aklımıza elbise gelir ama benim artık tulumda geliyor. Hem kullanım açısından da çok rahat. 



Diğer aldığım kıyafetlerden biri ise üst gövdesi lastik , kolları uzun bel kısmı ise hafif hareketli bir üst. Ama bir üst bu kadar mı rahat olur ya. Kumaşı ince ben yazın rahatlıkla kombinledim. Rengi de o kadar güzel ki hem kot pantolonla hem beyaz kot yada kumaşla hatta kot şortlada süper olur . Ben o gün beyaz kot pantolonla kombinlemiştim. 



Geldik mi çiçek gibi elbiseme. Tek omuzlu mini zarf etek elbisem o kadar yumuşak ve rahat ki çok konforlu. Tam bir doğum günü , arkadaş nişanı yada kına ve düğün elbisesi olabilir. yada flip flop terlikle yazın bir deniz kenarında akşam balık yemeye gidebilirsiniz. 


Ve gel gelelim son parçaya. Omuz ve kol detaylarında dantel olan haki yeşil bir gömlek . Yine bu gömlek de yaza çok uygun bir parça. İnce kumaşı ve dokuus nefis. Zaten bunun kumaşı en sevdiğim kumaşlardan . 


Dear Lover bence wholesale reusable face masks, wholesale dresses, wholesale lingerie, Wholesale Women's Clothing, Dear-Lover bu konularda baya başarılı bir sayfa. Kargom da koronadan korunmak amaçlı maskelerde vardı. Kıyafetlerle uyumlu maskelerden en çok mavi çiçekli olanı çok sevdim ve günlükte kullanıyorum her dışarı çıktığımda. 


Sonuçta önce kendimizi korumamız gereken zamanlar. Maskemizi ihmal etmemeliyiz sosyal mesajıyla da postumu kapatıyorum.



Genel olarak alışverişimden memnunum ve baya severek kullanıyorum hepsini eğer ki aklınıza sorular gelirse yazabilirsiniz. 

Sevgiler Duygu'dan. 

Yorum Yazın

Yorumlar


HuangSEO
02/09/2020 13:04:50

Finally, I am very interested in this set of works. I have seen something similar here. I think there, your ideas will inspire me.


Ameisd
03/12/2020 10:58:26

Sei così carino e bello. Buon fine settimana.
Floral & Casual Dresses

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA