Bahar havada- Vintage elbiseler

Stil ,     19. 03. 2019

Merhabalar,

Geçenler de Dresslily'den çok güzel baharlık- yazlık elbiseler aldım. Ama henüz havalar düzelmediği için çok hazla deneme imkanım olmadı. Bahar kampanyasında çok güzel parçalar vardı. Ben de haliyle bir kaç parça kaptım. Hem bana hemde kızkardeşim Sevil'e de hediye aldım. Tam yaz mevsiminde renk renk elbiseler çok hoşuma gidiyor. Hemde tek parça rahatlığı olmuş oluyor.


Şu an hava muhalefetinden dolayı fotoğrafları evde çektim ama siyah güllü elbisemle aşk yaşıyorum. Yaz gelsinde spor ayakkabımla topuklumla giyeyim diye bekliyorum. Medium beden bana tam oldu. 



Ben yaz mevsimine mavi ve beyazı çok yakıştırıyorum hele ki deniz kenarındaysanız daha güzel oluyor. Birde yaz mevsiminde tatilde giymek için şahane ötesi tatlı puantiyeli bir elbise daha aldım ki onu da şuradan görebilirsiniz. 

Şu an diyorum ah yaz hemen gel canım bu güzel elbiselerimi giymek istiyorum çünkü. Sizde şimdiden yaz için parçaları hazırlayanlardan mısınız yoksa zamanını bekleyenlerden mi ? her iki türlü de fark etmez yaz gel diyorum. 

Sevgiler Duygu'dan. 


Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA