Bahar Alışverişim: Zaful

Stil ,     13. 03. 2018

Merhabalar 

Daha önceki postlarda bahsettiğim Zaful sitesinden yapmış olduğum alışverişten bahsedeceğim. Bu sene uzun ceketler pek moda renk renk desen desen bulmak mümkün. Bende çok daha öncedende zevkle kullandığım bu uzun ceketlere alternatif yeni bir model daha eklemek istedim. Uzun çiçekli siyah ceketi sizinde seveceğinizi düşünüyorum.


Böyle kurtarıcı bir parça giy çık. Benim malum beyaz tişört takıntım var yazın çok sık giyerim çok kalın olmayan bu ceketi üstüne geçir çık. Gerçekten çok rahat kumaşı çok hafif. E bide allı güllü dallı kumaşları sevince bence çok şık bir parça oldu kendisi. 




Başka aldığım bir parça ise her kadının dolabında model model bulunan siyah elbiselerden. Bu sene gene çok moda olan dantel ve türevlerinden. Ben dantel , güpür ve file şeyleri çok seviyorum artık. Bu siyah elbisem içinde ayrı bir astarı da bulunan iki parçadan oluşuyor. Aslında dantel kısmı deniz kenarında pareo niyetine de kullanabilirsiniz. Bence bu sizin zevkinize kalmış. 

 



Ben renkli bir ayakkabıyla kombinledim. Artık renk heryerde. Bende bu yeşil ayakkabıyla çok beğendim. Elbise öyleki hem spor hem şık olabilecek bir elbise tamamen sizin kombinleyebilmenize kalmış. 




Birde aksesuarlarım ve makyaj fırçalarım var bu alışverişimde ki hepsi çok kaliteli ve güzel geldi. İnstagram hesabımda daha önce paylaşmıştım. Evet evet o pembe ve morlu fırçalar. Ürünlerimin kalitesini çok beğendim ben . 

Sevgiler Duygu'dan.



Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA