Anne Kız Uyumu

Stil ,     08. 10. 2018

Merhabalar ,

Geçenlerde size Popreal sitesinden bahsetmiştim. Ordan Derin'le bana anne kız takımı seçmiştim. Aslında bu biraz benim için hayaldi. Üniversitede okuduğum zaman pinterestte gezerken anne kız takım giyen bir fotoğraf vardı ve bende ay ne güzel demiştim. Nerden bilirdim benim de kızım olacak ve bizde anne kız takımı yapacağız ama çok iyi oldu. 



Ben sipariş ettiğimde ağustos falandı ama kargo sebebiyle elime anca eylül ortası gibi geçti. Çiçekli ve naif bu elbiseye bayıldık biz. Ben kendim için medium beden seçmiştim ama small bedende aslında olurmuş. Ben genelde garanti olsun diye hep medium seçiyorum. 



Derine de iki yaş için 90 aldım. Derin çünkü biraz minyon birde olan elbiselerinin etiketlerine bakarak 90 seçtim ve tam oldu. O kadar sevdi ki giyip aynadan bakıp çok güzel omuş annicim dedi. Evet aynaya koşmak onda da var. Çünkü o bir kız ne yapabilirim. 




Elbiselerin kumaşı ve kalitesi gerçekten güzel bunu size canı gönülden söylüyorum. Biz bu çekimleri yaparken çok keyif aldık. İnstagram'dan bol bol paylaşım yapacağım. 







Sevgiler Duygu'dan. 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA