Alışverişlerce: Moderya

Stil ,     30. 04. 2018

Geçenlerde bizim kızlarda gördüm Moderya'dan alışveriş yapmışlar. Hadi dedim bende bir bakayım siteye. Ay oda ne fiyatlar baya uygun hemde kargo ücretsiz. Ben baya vaktimi geçirdim sitede hem kadın hem erkek için çok uygun ürünler var. Ayrıca hem çocuk hemde tesettür ürünlerde bulunuyor. Kargo bilginiz geldikten sonra tabiri caizse jet hızıyla geliyor. 

Şimdi size aldığım bir kaç parçayı paylaşacağım. Ben özellikle kazağıma  bayıldım. O kadar beğendim ki anlatamam pamuk gibi yumuşak. Kollarını sürekli sallamak istiyorsun. 


Kotla şahane uyumlu oldu. Beyaz kalın bir kot pantolonla da ben çok güzel olacağını düşünüyorum. Hem sporla hem şık bir kombine uyacak kurtarıcı parçalardan. Fiyatına inanamayacaksınız 19.90 tl . Ay ben şok.

Aldığım diğer ürün ise hem gömlek hem bluz tarzı şık bir parça ve sonbahar aylarında onu da kurtarıcı olarak kullanırım. Bu zamanda alışveriş yapmak bütçeye daha yardımcı oluyor. Bununda fiyatı 24.90 tl. Ben tarzını çok beğendim. Sanki kazağın üstüne penye giymiş gibi , 2 parça gibi ama tek parça rahatlığına sahip. 

Bir de son olarak krem renkli kapitone deri ceket aldım. Fiyatına şok oldum 34.90 tl. Bu fiyata bu kalite gerçekten çok iyiydi. Benim bu alışverişim aslında baharlıktı ama bahar gelmeden direk yaz geldiği için giyemedim maalesef. Ama umudum sonbaharda. Ben kot pantoloncuyum o yüzden her şeyi kotla hayal ederim. Bir kot bir tişört üstüne de mont.

Genel olarak alışverişimden çok memnun kaldım. Kalitelerden de çok memnunum. Hele o fiyatlara bu kıyafetleri almış olmam şahane bence. Önce fiyatlar bu kadar uygun olunca birde kargo da ücretsiz olunca bende bir acaba mı dedim ama daha sonra böyle düşündüğüme pişman oldum. 

Uygun bütçeli ve kaliteli ürün ararsanız Moderya sitesine bakmadan geçmeyin derim. 

Sevgiler Duygu'dan.


Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA