Alışveriş listesi: FashionMe

Stil ,     28. 08. 2018

Merhabalar,

Ben yine bir site keşfiyle ilgili yazı yazıyorum . Bu sefer ki sitem FashionMe. Yine diğer yabancı sitelerin tarzında uygun fiyatlı ürünlerin de olduğu güzel bir site. Bu siteleri sevmemin sebebi her tarza uygun kıyafetlerin bulunması. Açık , kapalı , dekolte her türlü ürünü ve aksesuarı bulabilirisiniz. Mesela önümüz sonbahar dış giyimler bu ara benim ilgimi çekiyor. Siparişler bir kaç hafta içinde geldiği için şimdiden bakıyorum ben . Beğendiğim bir kaç modeli sizlede paylaşıyorum.





Daha çok salaş tarzlar bu sene daha çok cezbediyor beni. Malum biliyorsunuz oversize yani büyük beden görünümlü ürünleş çok revaçta. Giy çık her şeyle uyan kıyafetler kalbimin çiçeği sayılır. Birde Daha önceki seneler çok sevmesem de artık yakışanları gördükçe beğendiğim bir başka ürünlerse örgü kıyafetler. Nasıl yakıştırıyorum uyumlu giyenlere. Bazen kendimi içinde çok kalın hissetsemde artık örgüylede aramız ısındı sanki. 





Bence siteyi bir kurcalayın. Biraz dolar yüksek ama zaten avmlerde satılan ürünlerde çok uygun sayılmaz en azından herkesle pişti olma durumunuz olmaz. :)

Sevgiler Duygu'dan.


In english :

Hello,


I am writing about site discovery again. This is site FashionMe. It is also a nice site that also offers affordable products in the style of other foreign sites. These sites are suitable for every suit because of the liking. You can find all kinds of products and accessories, open, closed, decollete. For example, outwear for women the coming autumn is my interest. I'm already looking at the orders coming in a few weeks. I share a few models I like with you.


The scattered styles attract me more this year. You know, oversize, that is, the appearance of a big body is very popular. Dress up and wear clothes that match everything is my heart's flower. Previously, I do not like it very much, but now I see other apparel like fashion knitwear clothes. How do I look at the harmonious wearers. Sometimes I feel so thick inside myself that I feel warm in my knitting now.

Sincerly Duygu. 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA