Alışveriş: Daniel Wellington

Stil ,     15. 07. 2018

Merhabalar, 

Malum saatler hem aksesuarımız hemde zaman yönetim aracımız. Bu yüzden şıklık ve kullanışlılık da bu acıdan önemli. Aslında benim bu saate ilgi duymamdaki sebep hem minimalist olması hemde hikayesiydi. işte Daniel Wellinton'un  o tatlı hikayesi. 


Daniel Wellington fikrini akla getiren, dünyanın ta bir ucunda meydana gelen tesadüfi bir karşılaşmaydı. Bu yolculukta kurucusu Filip Tysander, ilgi çekici ve kusursuz ve aynı zamanda mütevazı bir tarza sahip bir İngiliz beyefendisiyle karşılaştı. Bu beyefendinin eskimiş NATO kayışları olan eski dönemlere ait tarzda saatler kullanmayla ilgili özel bir düşkünlüğü vardı. Adı mı? Daniel Wellington.

Yeni arkadaşının zaman ötesi saat tarzından etkilenen Filip, kendi saat serisini oluşturmaya karar verdi. Minimalist tarzda ve rafine olan, değiştirilebilir kayışlara sahip klasik tasarım, gerçek anlamda geniş yelpazede bir görünüm sunmaktaydı. Birkaç yıl sonra bugün, bu tasarım hala Daniel Wellington'ı bu denli özel kılan unsurların önemli bir parçasıdır. 

Bilmiyorum nedendir bende eski zaman saatlerini daha çok seviyorum. İlk saatimi 4. sınıfa giderken takdir aldığım için almıştı babam. Minik bir saatti ki hala kullanıyorum. O yüzden aldığım saatin kalıcı olması benim için önemli çünkü kızıma da bırakmak istiyorum. Bu açıdan ben hasır örgü kordonlu Melrose 28mm klasik saati tercih ettim. 


Şık, zarif ve çekici benim için. En önemlisi de Derin'e de çok yakışacak. Mesela annemden bana bir saat kalmış olsaydı ben severek kullanırdım. Eşim dedesinin saatini kullanıyor mesela özeniyorum. Bence sizde böyle güzel parçaları saklayabilirsiniz. Çünkü zamansız bir model. Modası geçer mi derdi yok bence.

Ben taktığım bir şeye uzun süre takarım o yüzden her kıyafetimle düşünmeden uyumlu olacak bu rose gold renk tam benlikti. Gümüşü ve siyahında da gözüm var ama siyah bene kısıtlı bir yere kadar her şeye uyum sağlar. Eğer bu vurulduğum rose gold olmasa kesinlikle gümüş renklisini alırdım.

Şimdi size birde şahane indirim haberim var eğer sizde benim bu güzel saatimden yada diğer modellerden almak isterseniz https://www.danielwellington.com/tr/ den yapacağınız alışverişinizde %15 indirimden yararlanmak için 'DuyguS'  kodunu girerseniz anında indirimden yararlanabilirsiniz. Şimdiden güle güle kullanın.

Sevgiler Duygu'dan.

Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA