Saç dökülmesine karşı şampuan: Procsin

Güzellik & Kozmetik ,     05. 02. 2018

Merhabalar,

Malumunuz doğum yapan kadınların yaşadığı en büyük sorunlardan biri de yani benim için büyük bir sorundu saç dökülmesi. Her saç taradığımda neredeyse saçımın yarısı tarakta kalıyordu. Sabahları yastığım saçtan şekiller alıyordu. Öyle bir kaç günlük bir olayda değildi baya baya sürdü. O zamanlar ya emzirmekten oluyor şampuan ne yapabilir ki diyordum. Yanılmışım . Ben Procsin markasını kullanıyorum baya bir zamandır.

Peki neden Procsin ? Bir kere marka Türk ve 2005 yılında kurulan laboratuvarlarında yarı bitkisel yarı kimyasal özellikler kullanarak ürün yapan laboratuvar olma özelliğine sahip. Kullanıcısıyla çok aktif etkileşim sağlayan bir firma bence. Şikayetinizi memnuniyetinizi yada kargoda sorun mu oldu onu paylaşın anında size dönüş yapıyorlar.




Gelelim şampuana ben uzun süredir kullanıyorum. Bir süre önce oranını yanlış hatırlamıyorsam %75 indirimden aldım. Aslında soyulabilen siyah maske alacaktım fakat stok kalmamıştı. Bende ürünleri incelerken ay be çok inidirimde ne olacak şunu alayım deyip aldım ve iyiki de aldım. Mucizevi bir sonuç beklemeyin tamamen asla saç dökülmesi bitmiyor ama büyük oranda dökümesi azaldı ve yeni saçlar çıkardı. Sağdan soldan tiftik tiftik çıksada saçlarım yeni saçlar çıkarmasında ve uzamasına yardımcı olmasından memnunum ben. Şu an çok az kaldı ürünüm ve aslında memnun olmama rağmen Procsinin yeni çıkardığı şampuanları çok merak ediyorum. Malum her şampuan herkese aynı etkiyi göstermez ama ben çok memnun kaldım. İndirim denk gelirse bir şans verin derim. 

İşte benim diğer Procsin ürünlerim burda olmayan bir de güneş kremim var. Bu ürünleri çok düzenli kullanmadım tam bir yorum yapamayacağım ama denedikçe sizlere yeni yazılar yazarım. Ha bu arada güneş kremini geçen tatil boyunca kullandık ve çok memnun kaldık. Ferdi çok hassas ciltli herhangi bir yanma yaşamadan tatili tamamladık. 



Sevgiler Duygu'dan.


Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA