Kore'den gelen bakım: Mandelik asit

Güzellik & Kozmetik ,     17. 05. 2021

Merhabalar ,

Bgün sizlere bir aydan uzun süredir kullandığım ve deneyimledikten sonra fikirlerimi yazdığım bir tonikten bahsedeceğim. 

Biliyorsunuz Kore güzellik konusuna çok önem veren ve bu konuda da çok kaliteli ürünler çıkaran bir ülke. Bende ilk defa bir  Güney Kore menşeili bir ürün olan badem asidi içeren By Wishtrend MAndelic Acid 5% skin prep waterı yani bir kimyasal peelingi denedim. Mandelik asit sayesinde hassas ciltleri bile en ufak zarar vermeden ölü derilerden kurtarıyor.


Mandelik Asidin yanı sıra cilde nem veren Hyaluronik Asit, cildi yatıştıran ve iltihap sorununa iyi gelen Beta-Glukan ve Panthenol ayrıca cilt yenilenmesine ve sakinleşmesine yardımcı olan Centella Asiatica özü içerir. Günlük uygulamaya uygun ki ben her günki gece rutinime yerleştirdim. Zamanla cildimi basan o sivilceler azaldı. Sonra yavaş yavaş izleri de azaldı. Kokusu çok hafif. Siyah noktalarda gözle görülür küçülme yaşadım.

aslında ürünün işleyiş şekli bana çok değişik geldi Cildin derinlerine nüfuz etmiyor ve cilt yüzeyinde yavaş çalışıyor, bu şekilde hassasiyet yaratmadan etkili bir şekilde cildi ölü hücrelerden arındırıyor. Ayrıca antibakteriyel özelliği de bulunur. 

@korendy.tr vegan ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor Bu eminim hepimiz için önemli bir unsur sonuçta benim güzelliğim için hiç bir canlının zarar görmesini istemem. Ve canım aydınlatıcı maske içerdiği C vitamini cildin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri karşılıyor. Maskeyi yaptıktan sonra cildinizde o hissettiğiniz nemlilik ve bakım hissi nefis gerçekten. 


sizde ürünleri incelemek isterseniz Korendy'e burdan ulaşabilirsiniz. Sevgilerle. 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA