Frei Öl bakım yağları

Güzellik & Kozmetik ,     13. 06. 2019

Merhabalar

Uzun bir aradan sonra size bakım yağları ile ilgili yazımla geldim. Frei Öl aslında 1996 yılından bu yana üretilen Almanyanın bir numaralı markalarından birisi. Türkiye'ye ise 2017 yılının son çeyreğinde geldi. 

Ama ben kendisiyle çok daha önce tanışmıştım. Canım halam ben kullanmadım sen seversin diye bana bu markanın bir masaj yağını vermişti. Önce bende kullamalara kıyamadım ama sonradanda bitti diye üzülüyordum ki artık ülkemizde gayet rahat bulabiliyoruz. www.freiolturkiye.com adresinin yanında eczanelerde ve Watsonslarda var diye biliyorum. 


Benim yakın zamanda denediğim iki ürünü ise şöyle biri çok amaçlı kuru yüz yağı diğeri ise detoks etkili yüz temizleme yağı.


Öncelikle kuru yağdan bahsetmek istiyorum. Emilimi şahane kokusuz insanın rahatsız eden yağlardan değil kesinlikle. Cildi canlandırıyor, nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor. Ben sadece beş altı damla yağı yüzüme yedirerek masaj yapıyorum ama isterseniz nemlendiricinizin etkisini artırmak için nemlendiriciyle yada fondötenin pul pul olmasın diye fondötene damlatarakta kullanabilirsiniz. Her şeyde olduğu gibi bundada tercih meselesi.

 

Yüz temizleme yağına gelecek olursak 5 ana özelliği var :

  • Anti-Kirlilik etkisi , bu özellik ciltteki toz partikülleri temizliyor. 
  • Detoks etkisi ise adı üstünde :) 
  • Günlük yüz temizliği ise makyaj temizleme gibi kullanabilirsiniz. Hatta su geçirmeyen makyajı da çok rahat temizler. 
  • Cilt bakımı ve nemlendirme.
  • Pürüzsüzlük etkisi

İçeriğinde sabun bulunmuyor birde. Ben şu an için ikisindende çok memnunum. HAmile ve bebekler içinde çok güzel serileri mevcut daha detaylı olarak sitelerinden https://www.freiolturkiye.com dan daha detaylı inceleyebilirsiniz. 

Sevgiler Duygu'dan. 

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA