English home body mistler

Güzellik & Kozmetik ,     07. 04. 2017
Kocaman Merhaba,

Hepimizin bildiği gibi English home normalde çok güzel çarşaf, nevresim, mutfak eşyaları satan bi yerdir. Ama orda küçük bir stand var ki bizi kokularıyla alıp götürüyor. Ben bugün size en sevdiğim üç kokuyu biraz anlatacağım.

İlk olarak yasemini anlatma isterim ki eğer benim gibi yasemin kokusunu çok seviyorsanız sizde bayılacaksınız. Benim evde aylardır kullandığım ama hala yarıya getiremediğim bir şişem vardı fakat geçenlerde hala devam ediyor mu bilmem %50 indirim vardı ve bende dayanamadım hemen yedekledim. Çok uyguna geldi 7.45 tl falandı. Ha birde kesinlikle durunun yaseminli sabununu da deneyin derim.



Eğer Pereja kolonyalarını biliyorsanız heh işte onlar english home için üretiyorlar bu kokuları. Pereja zaten 50 yıllık köklü bir firma ben içim ata ata güvenerek kullanıyorum ve henüz bir alerjik reaksiyon gelişmedi bende.



Diğer bir sevdiğimiz koku ise Musky. Size nasıl tarif etsem ki bu kokuyu hafif ama kalıcı geçen yanlışlıkla mağazada elime döküldü. Kaç kere yıkadım çıkmadı. Duş jeli kokmuyor gibiydi açıkcası duş jelini ilk defa denedim. Ama yıkanırken çok da güzel kokuyor. Hafif bir maskülen koku ama yinede biz çok beğendik ve seve seve kullanıyoruz.



Son olarak da english home'a girdiğinizde sizi mis gibi bi koku karşılar hah işte şu an elimde tuttuğum ta kendisi. Küçüçük bir şişe gibi durabilir ama yoğun bir odayı dolduran bir kokusu var. Bunlarda %25 indirimdeydi. 14 küsüre aldık. Yalnız bunu başka bir firma üretiyor sanırım. Adı Mediterraean diye geçmekte. İçinde Özel çubukları var. Arasıra o çubukları ters çevirmelisiniz ki koku daha da yayılsın :D  Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Mutlu kalın.


Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA