Cosmo Home : Pink Ellys Natural Eyeshadow Palet 7li incelemesi

Güzellik & Kozmetik ,     01. 04. 2018

Merhabalar ,

8 martta Gülsen Doğan'ın organize ettiği etkinlikte sponsorlarımızdan biri de Cosmo Home du. Bize kendi ürünleri olan harika Pink Ellys serisinden ürünler göndermişlerdi. Ben en çok renkleriyle beni vuran Pink Ellys natural eyeshadow palet 7liyle başladım incelememe.


Paket harika, ambalaj muhteşem. Dış kabı kaliteli sert plastik paletin içi toprak tonlarında 7 renkten oluşuyor. 3 renk çok koyu bir renk çok açık iki renkte yukarda gördüğünüz gibi orta tonlarda. Ben en çok ışıltılı renkleri sevdim. Pigmentasyonlarını daha iyi buldum içinde ışıltı olan yada sedefli diyebileceğim renklerin. 2 renk yoğun sedefli iken 3 renk düz diğer 2 renk ise çok minik ışıltılara sahip. 

En açık rengin başarısını biraz düşük buldum açıkcası renk vermesi biraz düşük ve hafif sedefli. Tabi ben bu renkleri bazsız uyguladım. Belki bazla daha güzel renk verebilir ama ben bazımı attığım ve yenisini henüz almadığım için bu şekilde paylaştım renkleri. Maalesef dürüstlükle söylemeliyim ki bir miktar tozutuyor farlar. Daha çok sedefsiz düz renk olanlarda var tozutma. Ama dediğim gibi bazla çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Fiyat kalite açısından ben başarılı buldum açıkcası. Şu an sitede indirimde ve 24 tl gibi bir fiyatı var. 




Paletin en koyu renkleri sedefsiz ve birbirlerine çok yakın renkler.Hani böyle her evin olmazsa olmazları varya bu renklerde işte her kozmetik severin olmazsa olmazları olmalı. Eskiden olsa parlak , sedefli , simli şeylerden hiç hoşlanmazdım ama şimdi o kadar seviyorum ki ben bile kendime şaşıyorum o yüzden ben üst sırada iki başta bulunan renkleri favorim olarak seçtim. 


Bu paletin birde 18 renkli olanı var ki ondaki renklerde ef-sa-ne. Benim fiks renklerim olduğu için bana çok hitap eden bir palet oldu. Bu güzel hediye için Cosmo home ailesine teşekkür ederim. Deneme imkanını sağlayan Gülsene de bir kez daha teşekkür ederim. 

Sevgiler Duygu'dan. 

Yorum Yazın

Yorumlar


Nermin Haldun
22/12/2019 17:19:03

kozmetik ürünler  paletin renkleri göz alıcı

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA