Propa Ankara lansmanı : L'rouge

Etkinlik ,     08. 04. 2017
Merhabalar ,
18 mart cumartesi günü Ankara Kahya otelde Ankara annelerinin davetiyle Propa Ankara lansmanını gerçekleştirdik.
Önce kahvaltıyla başladık. Vildan hanım, Emel hanım ve Hakan beyin sıcak karşılaması ve ev sahipliği çok güzeldi. Emel hanım Ankara sorumlusu , Vildan hanım pazarlama sorumlusuyken Hakan bey firmanın kurucusu ve bizzat kendinin bizle ilgilenmesi ,sunumları gerçekleştirmesi beni çok memnun etti.


 
Öncelikle biraz firmadan bahsetmek istiyorum. 1993 yılında İstanbulda kurulan %100 Türk sermayeli bir firma.  PH FARMA İlaç Ve Kozmetik Sanayi bugün 1200 çeşit ürünün üreticisidir.. Aslında bildiğimiz bir çok markanın arka yüzü diyebiliriz. Bir çok hastanenin ilaçlarının da tedarikçisi olan firma bunun yanında kozmetik, ev temizliği, parfüm gibi ürünlerde üretiyor. 

Benim için önemli olan anne bebek ürünleride üreten Propa'nın ürünlerinde SLES, Paraben, Sulphate, Likit parafin, Alkol, Boya,  Aliminyum  gibi içerikler kesinlikle yok ve sertifikalarla tescilli.


Diğer önemli bir unsursa hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hayvansal içerik bulunmuyor. Doğal bitkisel yağlar, bitki extraktları ve vitaminler kullanılarak üretilen geniş bir ürün yelpazesine sahipler.

Üyelik sistemiyle çalışan firmanın bazı ürünlerini eczaneden temin edebiliyorsunuz onu da şu şekilde yapıyorsunuz. Eczacınıza http://www.sadeceeczane.com/  a girip ordan ürün isteterek getirebiliyorsunuz. Mesela benim kızımın şu an pişik problemi var ve pişik kremini bu şekilde getirtebiliyoruz. Bir çok ürünü hastanelerde hekimler reçete ediyorlar ve siz o şekilde temin edebiliyorsunuz. 

Şimdi lansmandan bi kaç fotoğraf ekliyorum. Biz çok keyifli vakit geçirdik. Ankara annelerine ve Propaya teşekkürler. Lansman hediyelerimizi de deneyince ayrıca yazacağım. Özellikle doğum sonrası şampuanı çok merak ediyorum. Çünkü yoksa yakında kel kalacağım . 








Ve bu ürünlerde Propanın bize denememiz için hediye ettikleri ürünler anne bebek ürünleri , ev temizliği ve kozmetik olarak da dudak dolgunlaştırıcı lipstick. Ürünleri denedikten sonrada bir ürün yazısı yazmayı düşünüyorum. 


Sevgiler Duygu'dan...
Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA