Macera Adası'nda 23 Nisan: Ankara Anneleri

Etkinlik ,     27. 04. 2017

Merhabalar,

Biz bu 23 Nisan'da çoçuklarımızla çocuk olduğumuz harika bir etkinlik geçirdik. Ankara Annelerinin davetiyle Ankamall Macera adasının açılışındaydık ve keşfini yaptık. İnanın çoçuk olsanız da büyük olsanız da çıkmak istemeyeceğiniz bir mekan. Zira biz sanırım 6 saat kadar ordaydık. Etkinliğimiz öncelikle Adanın bize tanıtılmasıyla başladı. 





Nerden başlasam neresini anlatsam bilemiyorum. Macera Adasından Çağrı hanım ve Karakter dükkanından Burçin hanım eşliğinde keşfimiz çok eğlenceli geçti.



Çoçuk gelişimi için harika düşünülmüş alanlar yaratmış Çağrı hanım. Sadece çoçuk için değil yetişkinler içinde harika alanlar var. Mesela Türkiye'de 360 derece dönen tek 7D sinema burda ve acayip keyifli. Evet biz 360 derece döndük. Adrenalini sevenler mutlaka denesin. Kaçış odası, tırmanma duvarı, bowling, lazer alanı da yetişkinleri kullanabileceği alanlar.






Ama bir kız annesi olarak ben kasabaya bayıldım bayıldım. Bıraksan ben bile oynar çıkmam ordan. Her ayrıntı her detay nasılda güzel nasılda ince ince düşünülmüş. Jetonlu makinalara bayılırım. Ben pek şanslı olmadığımdan hep Ferdi'ye denettim. Ama maalesef oda pek başarılı olamadı. Neyse ki şeker makinasında başarıyı yakaladı. 

 


Tek kollu makinada Ferdi2ye göre ben daha başarılıydım Jackpot yaptım 1000'i buldum. Burda kazandığım ticket'larla da içeride hediye seçebileceğim bölüm var. En az 300 ticket'ınız olmalı. Ben 1600 ticket'a Derin'e oyuncak kuaför seti aldım.



Eşim yazılımcı olduğu için en çok onun ilgisini teknoloji bölümü çekti. Çocuklara devre kurdurup, kod yazmayı, organları tanımayı öğretiyorlar. Birde 3 boyutlu yazıcı var kendiniz tasarlayıp yazıcıdan üç boyutlu şekilde çıktı alabiliyorsunuz. 




Küçük bir anfitiyatroda mevcuttu ve 23 nisan çoçuk bayramına özel ücretsiz gösteriler mevcuttu. Okullarda burada gösteri yapmakta.Ve burada doğum günü yada parti yapmak isterseniz buna dair özel alanda mevcut ki çoçuklar buna eminim bayılacaktır.


Neşeli Yüzlerin desen desen renk renk boyamalarına bayıldık. Derin 8 aylık olduğu için özellikle sordum boyaların herhangi bir alerjen yapısı var mı diye. Su bazlı boyalar olup yurtdışından özel getirtiliyormuş. Bende buna güvenerek hem kendime hem Derin'e minik birer çiçek kondurttum. Herhangi bir sorunda yaşamadık.





Macera Adasında birde Karakter dükkanının ufak bir mağazası var. Oradan ve https://www.karakterdukkani.com/ dan çocuğuna dair oyuncak, konsept ürünler , nevresimler gibi ürünlere ulaşabilir ve kolaylıkla alabilirsiniz. 


Derin'in ilk 23 Nisan hediyesi için Burçin hanıma da teşekkür ediyorum. Belki şu an için oynayamayacak ama görünceki heyecanını hiç bir şeye değişmem. 




Acıktığınızda yada çoçuklar alandayken dinlenmek istediğinizde şirin birde kafeteryası var. Bizim için hazırlanan menüler içinde ayrıca teşekkür ederiz. 




Bu yoğun , eğlenceli, bol müzikli, bol kahkahalı gün için Ankara Annelerine, Macera Adasına , Karakter dükkanı Burçin hanıma teşekkür eder çoçuklu ailelere bol eğlenceler dilerim.

Unutmadan fotoğraflar için Ferdi'ye de çok teşekkür ederim. https://ferdisonmezay.com/ 

Sevgiler Duygu'dan...

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA