Ebebek Bebekoloji Konferansı Ankara 2017

Etkinlik ,     06. 11. 2017

Merhabalar,

Geçen sene katılıp çok memnun kaldığım e-bebek bebekoloji konferanslarına bu yıl 2. kere katıldım. Hem uzmanlardan çok güzel bilgiler edinirken hemde merak ettiğiniz markalarla tanışma imkanınız oluyor. Geçen sene acemi annelikten dolayı koşa koşa gittim, edindiğim bilgilerin çok faydasını görünce bu senede malum Derin pek yemediği için beslenme uzmanlarının da geleceğini öğrenip gittim.

                                                                                               

Ben Derin'in yememesini kendime çok fazla sorun ediyordum. Hem benimle aynı durumda olan insanlarla konuşup hemde uzmanları dinleyince çok rahatladım. Hala yemiyor ama sorun etmiyorum. 






Bu yıl ki konferansın moderatörleri bizim gibi taze anne baba olan İlker ve Aslı Kızmaz'dı. Ya o nası bir samimiyet o nasıl bir sıcakkanlılık yanlarına gelen hiç kimseyi geri çevirmediler. Fotoğraf çektirmek için çekinerek gittik yanlarına ama sanki kankam gibi nasıl sarıldı Aslı hanım çok tatlıydı. İlker beyse kibarlığı ve gülen yüzüyle sizi hiç yabancı hissettirmiyor. Hatta ki Derin Aslı hanıma gitti ve bana gelmedi. Ben doğurdum kız seni tamam o da anne onda da süt kokusu var ama asıl Aslı hanımın mikrofonu Derinin ilgisini çeken anlayamazsın Duygu mikrofonun yaptığı ses köpürtmesini :D 





Gel gelelim konuşmalara Halil beyin açılış konuşmasından sonra ilk konuşma Dr.Özgür Bolat'ındı. Öğretici ve sorgulatıcı bir konuşmaydı. Daha sonra resepsiyonda kendisiyle karşılaştım. Tüm güleryüzü ve samimiyetiyle beni kırmayarak bir hatıra fotoğrafı çekildik. 


Geçen sene de olduğu gibi bu senede organizasyon Hilton Garden İnn de gerçekleşti fakat bu sene çok fazla katılım ve talep vardı. Yine Hilton personeli elinden gelen tüm güleryüzü sağlamaya çalışsa da geçen sene daha organize ve daha yardım severlerdi. 


Markaların tanıtım alanında resmen izdiham vardı. Bazı markaları zaten kullanırken bazılarıyla da yeni tanıştım. Mesela e-bebek'in çıkarmış olduğu Hammm bebe bisküvisine bayıldım. Derinden önce ben tadımladım. Keçi sütlü olması ve içerisinde keçiboynuzu unu ve hurma pekmezinin olması aldığım diğer markalara fark attırdı. Bundan sonra samimiyetle söylüyorum Hammm kullanmayı düşünüyorum. Birde yine e-bebek markası olan bebek bezini de denememiz için bizlere sundular. İki gündür onu deniyorum. Bebek bezinden memnun kalırsam değiştirmeyi düşünüyordum bu da bir imkan oldu tabi.


Geçen seneye göre daha az katılımcı firma olsada yinede yeni markalarla tanışma olasılığı en yüksek bebek konferansı kesinlikle benim düşümcem bebekolojidir. Birde Halil beyin kendisi e-bebek genel müdürü sıfır ego gösterip bizlerin arasına karışması beni çok mutlu ediyor.


Ben yeni annelerle tanışıp konuşmaktan fikir alışverişi yapmaktan çok memnunum eğer sizinde küçük bebeğiniz var ve sizde benim gibi yalnız hissetmek istemiyorsanız e-bebek'in bebekoloji toplantılarını takip edin derim. Çok faydalı oturumlar çok değerli uzmanlar ki bu uzmanları her zaman bir arada bulmak neredeyse imkansız hele birde sohbet ortamında geçen konuşmalar katılımcılara verilen soru sorma imkanı süper bir fırsat derim .

Aşağıya etkinlikten bir kaç fotoğraf bırakıyorum. 











Sevgiler Duygu'dan...



Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA