Belçim'in Workshopları: Bi Kağıt Bi Makas -2-

Etkinlik ,     19. 04. 2017

Merhabalar,


Ben Belçim'in enerjisine, neşesine ve naifliğine bayıldım. Bu hafta ikinci workshopuma katıldım. Biz şimdiden Ankara'ya yazı getirdik. Bu haftada yine iki proje yaptık ve yine bol kahkahalar bol bol boyamalar eşliğinde bir workshop yaptık.



Yazın plajda kullanımlık ki ben günlükte kullanırım bir bez baskıya ananas çalıştık. İkinci olarak da bu çantanın içine bir de kozmetik çantası lazım dedi sevgili Belçim'cim birde yine tamamen kendi baskı yaptığımız ve diktiğimiz kozmetik çantası yaptık.

Her workshopun getirisi yeni insanlar tanıma imkanı sağlaması ki bu benim gibi Ankara'da yalnız olanlar için eşsiz bir fırsat.


Gel gelelim projelere ilk olarak ananas baskı yapacağımız ananaslarımızı çizip evalarımızı kestik. 





Mantar panoya yapıştırdık ve istediğimiz renklerde boyayarak baskılarımızı yaptık. Boyadığımız kumaşları bir kenara koyup kuruması için bıraktık ve ananas baskı çantalarımıza geçtik.








Ananaslarımızı kestik yapışkanlı kağıtta olduğu için çantalarımıza hemen yapıştırdık. Yeşil kısmını çıkarmak biraz uğraştırdı ama değdi. Daha sonra izola bantları çapraz çapraz yapıştırıp ananasın o tatlı karelerini ortaya çıkardık. Çantayı boyarken içine gazete koyduk ki alt kısma geçmesin. Çantamız kuruduktan sonrada üstüne yaldızlarımızı yaptık. Ben neden olduğunu bi türlü anlamadım ama hep geç kaldım. bana yardım eden arkadaşlarım canımsınız. 

Daha sonra kuruyan baskılarımızın olduğu kozmetik çantamızı iç astar koyarak fermuarını diktik. Ama ben dediğim gibi geç kalınca unuttum fotoğraf çekmeyi.




Akşam sonunda yine sendromsuz bir pazartesi geçirdik ve çok güzel iki projeyle evimize döndük. Şimdi bir kaç fotoğraf koyacağım. Ve burdaki bazı fotoğraflar yine Belçim hanıma ait kendisine teşekkür ederim. 







Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA