Ankaralı Anneler Kahvaltısı

Etkinlik ,     08. 04. 2017
Merhabalar,
Geçen gün Gülsen hanım ve Canan hanımın düzenlediği Ankaralı blogger anneler buluşmasına gittim. Aslında Ankaralı anneler buluşması ama blog yazanlarımız da var yazmayanlarımız da olsundu.
Tam 49 anneyle kalabalık bol gürültülü , tanıtımlı ve bol sohbetli bir gün geçirdik. Yeni arkadaşlıklar edindik ki benim için en güzel yanı buydu. Çünkü evlenip Ankaraya geldim ve hiç arkadaşım yok. Eşimin sayesinde 2 arkadaşım var sadece. Tanıştığım bir sürü anneninde genel durumu benim gibiymiş meğer.


Gülsen hanım nası samimi nası neşeli hele hele ki Annekazblog Hayriye hanımın enerjisine bayıldım. Bay Gurme de gerçekleşen kahvaltı dolu dolu sofrayla geçti. Hele ki ceviz reçeli çok güzeldi mmm.

Daha sonra bize Doğadan , Vissmate ve Highgenic tanıtım yapıp genel bilgiler verdiler.

VİSSMATE
Vissmate yerel bir firma olup bilindik markalara çok büyük rakip olarak piyasada yerini aldı. Hangi mağazalarda ürünlerinin olduğunu instagram sayfasından detaylıca bilgilendiriyorlar. Geri dönüş sağlamaları gerçekten çok hoş. Yeni ürün olarak sıvı arap sabunu ve beyaz sabun en çok denemeyi istediğim ürünler.




HİGHGENİC
Arkasında bayan olan bir firma. Benim en hoşuma giden çok sayıdaki leke çıkarıcıları. Pas , kan , tükenmez kalem ve daha neler neler ki tükenmez kalem bence anneler için en ideal çıkarıcı. Birde leke çıkarıcı mendiller var aynı ıslak mendil gibi ama lekeler için süper :)



DOĞADAN
Sevgili Doğadan da bizleydi. Zaten detaylıca anlatmaya gerek yok. Büyülü bahçe vanilyalı çay hediyemiz çok hoş. Buram buram vanilya tadı ve kokusu dolduruyor odayı. İçimi yumuşak.




Daha sonra 2 yaş altı bebekleri olan anneler için farklı firmaların ve Bebekevinin hediyeleri çekilişle bizlerle buluşturuldu. Ay benim kızıma da hediye çıktı :D Momscotton, Aggubebe, babycorner , sevibebe gibi firmalarda bizimle birlikteydi.

Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler :D 

Sevgiler Duygu'dan ...
Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA