Ankara'da bir Nefis Demet

Etkinlik ,     20. 04. 2017

Merhabalar,

Geçen hafta Littlebutterfly_blog Sena'nın davetiyle Nefis Demet'te harika bir etkinlik geçirdik. Ev sahibi Mahmut Bey'in mütevaziliği ve güleryüzü hepimizin kendini evinde hissetmesini sağladı. Personelin yardımları da ve güleryüzlülüğü için teşekkür ederiz.




Asıl şubesi İstanbul'da bulunan Nefis Demet'in ikinci şubesi Ankara'da açıldı. Bu haftada İzmir'e yeni bir şube açacak olan Nefis Demet'e şimdiden başarılar diliyorum. Kendi yaptığımız çikolatadan, meyveden demetlerimizin tadını böyle uzaktan uzaktan anlatamam. O trüfler, o kurabiyeler o kadar lezzetli ki. Hele çikolata ağızda kayboluyor. 




Benmari usulü eritilmiş çikolatalardan kendi yaptığımız kek toplarımız da yine kendimiz süsledik. İstediğiniz notları yazabileceğiniz içi harika bir pembe olan kurabiyelere bayıldım ben. 



Tabi ben kızımın adıyla başladım. Derin. Sonra dedim dur aile buketi yapayım. 



Çok kalabalık ama bir o kadar da eğlenceli bu etkinlik için hem Sena'ya hem Mahmut beye hemde Nefis demete teşekkür ederiz. Anneler günü yaklaşırken güzel bir hediye seçeneği olabilir. Şu an %15 indirim var. İndirim koduda yararlanmak isteyenler için buraya bırakıyorum : yns15



Etkinlikteki tüm fotoğraflar için buraya bir zip bırakıyorum.


Sevgiler Duygu'dan.


Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA