Ankara anneleri: Nisshygienic Kahvaltısı

Etkinlik ,     28. 11. 2017

Herkese merhabalar 

Geçen haftalarda Niss ve Ankara anneleriyle birlikte Kahveci hacıbaba yda'da çok güzel bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. İstanbuldan gelen misafirlerimizle önce güzel bir kahvaltı yaptık.






Niss sektöre yeni girmiş ama doğal temizlik malzemeleri üreten samimi bir firma. Nisan ve mis kelimelerinin birleşiminden oluşuyor firma adı. Biz 4 ürünüyle tanıştık.Ürünleri denemeye başladım. Temizlik sirkesi buram buram sirke ve elma kokuyor doğallığı çok belli. Malum bebekli eviz ama kocam Derin'den çok batırıyor evi. Geçen çayı halıya döktü ve hemen üstüne temizlik sirkesini sıktım ve sildim. Hiçbir leke kalmadı. Bu kadar iyi çıkarması beni şaşırttı. 

 




Ama bir ürün var ki bayıldım bayıldım. Malum Ankara suyu baya kireçli bataryalarda sürekli kireç lekesi beyaz beyaz duruyor sinir oluyordum. 

Banyo ürününü sıktım ve iki dakika bekledikten sonra bulaşık süngeriyle sürdüm. Ay o da ne parlıyor. Hemde bir haftadır parlıyor. Çok beğendim. 





Mutfak ürünü ve bulaşık makinasını henüz tam anlamıyla deneyimleyemedim. Eğer merak ederseniz bana mesaj atın deneyince size yazayım. Bu güzel günde fotoğraflarımız içinde Damla ya teşekkür ederiz.

Sevgiler Duygu'dan. 










Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA