8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği

Etkinlik ,     23. 03. 2019

Merhabalar,

Tüm dünyada aynı gün kutlanan 8 Mart kadınlar gününü bu sene de Gülsen Doğan etkinliğiyle kutladık. Gülsen bu etkinliği 5 senedir devam ettiriyor , bense ikinci keredir katılıyorum. Çok keyifli oluyor. Hepimiz özenle hazırlanıyoruz birde Gülsen'in konseptli oluyor etkinlikleri ki biliyorsunuz beni konsept en sevdiğim şeydir. Bu senenin konsepti all of black ve renkli ayakkabıydı.  

Siyahın zerafeti ve tüyün zarifliydi temamız. E birde her kadın biraz renktir diyerek ayakkabılarımızı da renkli seçtik.  Bu senede Atlı oteli tercih ettik. Çünkü hem sıcak hem aydınlık hem lezzetleri çok güzel hemde her köşesini kullanabiliyoruz.Onlar da bu güzel günde bizlere çok güzel çiçeklerle jest yaptılar. Akşam beş gibi buluştuğumuz için yemeklerimizi burada yedik ki ben zaten lezzetlerini çok beğeniyorum ve bir otele göre fiyatları gayet makul. 


Bu etkinliğimizin de fotoğraflarını Ebru Özbek Photography çekti. Kendisi hem sıcak kanlı hemde sizi yönlendirir. Ki bir fotoğrafçıda en sevdiğim özellik bu . Şu aşağıdaki fotoğrafı da özellikle paylaşmak istedim. Zaman geçti bizler varız ama hepimiz bir çok anlamda değiştik öyle ya da böyle.


Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan firmalardan bahsetmek gerekirse listemiz şöyle. 

















Sevgiler Duygu'dan.















Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA