Kızımın şampuanı : Tru kid Silly Shampoo

Bebek ,     08. 04. 2017
Merhabalar ,
E şurda kızımın beş aylık olmasına pek bir şey kalmadı. Malum bebek olunca konu hepimiz hassasız. Ben de bugün şampuanımızı yazmak istedim.
Ben arkadaş tavsiyesi üzerine araştırıp aldım. Her yerde maalesef kolay bulunmuyor ama ben internetten rahatça getirttim.

Özellikleri :

Süper hassas formüllü Trukid Silly Shampoo hassas cilt ve saçlara sahip olanlar içindir. Saçın kendi yapısında yer alan yağlara zarar vermeden saçları kir ve
yağdan arındırır. Aloe Vera bitkisinin yapraklarından elde edilen öz suyu, hindistancevizi, palmiye yağı ve Pro-vitamin B5 içeren Trukid All Natural Silly
Shampoo Trukid serisine ait esansiyel yağlarla kokulandırılmıştır. Yapay ve toksik maddeler içermez. 
Trukid ürünlerinin hiçbiri paraben,phatalate,sls,sles,silikon,1,4 dioxane,gluten,bpa içermez.

Ben kızım doğduğundan beri kullanıyorum ve başka hiç bir ürün kullanmadım. Çok memnunuz. Çok fazla kokusu yok. Çok güzel köpürüyor ve vücut temizliğini de yine aynı şampuanla yapıyorum. Misler gibi oluyor. 

Banyodan sonra da yine TruKid'in vücut kremiyle masaj yapıyorum. Nasıl mutlu oluyor masajı nasıl seviyor zillim. :) 


Sweet Baby Daily Lotion: Özellikleri: 

 TRUBABY SWEET BABY DAİLY LOTİON ile bebeğinizin cilt bakımını, doğum anından itibaren Güneş ve banyo sonrası ve gerekli gördüğünüz tüm zamanlarda TRUKİD E EMANET EDİN,sweet baby günlük losyon HAFİF TURUNÇGİL KOKUSU VE İÇERDİĞİ ORGANİK ;HİNDİSTAN CEVİZİ,KAKAO,AYÇİÇEĞİ,TATLI BADEM,ALOE VERA,SHEA YAĞI,CUPUACU YAĞI,LAVANTA,PAPATYA,CİVANPERÇEMİ,TURUNÇGİL,TATLI PORTAKAL,PALMİYE AĞACI gibi doğadan aldığı organik aromalarıyla rahatlatıcı,nemlendirici özelliğe sahiptir. Bebeğinizin hassas cildini kurutmaz ve herhangi bir zarar vermez.

Kullanım:Bebeğinizin pürüzsüz ,yumuşacık,mükemmel kokulu bir cilde sahip olması için her banyo bakımı sonrası ve gerekli gördüğünüz her zamanlarda uyku öncesi Trubaby Sweet Baby Daily Lotion ile masaj yapmayı ihmal etmeyiniz. 
Dermatolog ve Pediatristler tarafından test edilmiştir. 

Özellikleri kısımlarını internetten alıntı yaptım. 

Ben her iki üründen de çok memnunum ne bir alerji ne bir kızarıklık yaşamadık. Dediğim gibi 5 aydır bu ürünleri kullanıyorum ve neredeyse şişe dolu gibi hiç tükenmiyor. İnternet üzerinden bir çok farklı firma satışını sağlıyor. Güvendiğiniz firmalardan kolayca temin edebilirsiniz . Ben Dermo eczanemden sorunsuzca aldım. Bakmak isteyenler için link bırakıyorum aşağıya : 

Benden bu kadar... 
Sevgiler Duygu'dan. 
Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA