Fikri Mühim: Prima külot bez

Bebek ,     03. 01. 2018

 Merhabalar

Bugün FikriMühimden gelen Prima külot bezle ilgili düşüncelerimi sizle paylaşacağım. Öncelikle biraz  FikriMühimden bahsedeyim. Fikrimühim piyasaya yeni çıkacak ürünleri doğru kullanıcılarla eşleyip deneyimleri sonucu ürünü geliştirmek in firma ve kullanıcı arasında bir köprü niteliği gören bir oluşum. Şöyleki siteye üye oluyorsunuz daha sonra süze gelen anketler oluyor ve o anketlere doğru bilgiler vererek dolduruyorsunuz. Eğer ki çıkacak ürün kriterlerine uyuyorsanız size kampanyaya katılım için davet geliyor ve ürün tamamen ücretsiz ve kargo ücreti olmadan size ulaşıyor. Ürünü deneyip blog yazıp sosyal platformlarda paylaşım yaparak fikirlerinizi paylaşıyorsunuz.


Mesela bu prima külot bez için önce bana bebekle ilgili bez kullanımıyla ilgili bir anket geldi ve onun doğrultusunda kampanya katılımı geldi. Daha sonra içinde 3 paket bezin olduğu kutusu da oyun alanına dönüşen bir paket geldi. 


Gelgelelim külot beze öncelikle bezin giydirmesi çok kolay pıt pıt dönmeden hemen giyiliyor. Derin çok hareketli alt değiştirirken çok fazla dönüyor hemen kaçıyor. Kaç kere kaçıp koltuğa halıya işedi. Bezin yan bantları baya geniş tüm vücudunu sarıyor. Biz hiç kaka taşması yaşamadık ama Derin zaten zor yaptığı için biraz da bu. 2 paketini bitirdiğimiz bezde 2 kere idrarı çok hafif çamaşırını ıslattı. 

Külot bezde sevmediğim özellik çok çabuk şişmesi içindeki jeller çok hızlı kabarıyor. En azından bana öyle geldi. Ben gece yatırırken altını değiştirip sabah uyanana kadar değiştirmiyorum belki de o yüzden daha çok şiş olarak buluyorum bezi.  

Normalde de zaten Prima premium care kullanıyorduk. O sanki daha yavaş şişiyor. Bir diğer şeyse sanki altı hafif ıslak kalıyor. Jel kısım tüm sıvıyı çok iyi emip kuru bırakmıyor maalesef. Birde primanın bezleri kokuyu dışına fazla veriyor.Bence genel bir sorun bu külot beze has değil. Evde kullanımı çok rahat hatta dışarda da çok rahat alt değiştirirken hemen giydiriliyor ama eğer ben tüm kıyafetini çıkarmadan alt değiştirmek istiyorum derseniz klasik beze devam edin. Çünkü külot bez için malum tamamen çıkması gerekiyor. Ben dışarda kullanırken çok rahat ediyorum. Bazı durumlar olursa diye yanımda iki türlü de bez bulunduruyorum. Yan bantlar gayet sağlam tepinen Derine rağmen hiç kopmadı. Ama alt değiştirikende cırt cırt kopuyor. Arkasında mavi bir bant var onunlada sarıp hop çöpe atıyorsunuz.


Eğer bebeğiniz alt değişiminde çıldıranlardansa bu tarz bezler sizeçok kolaylık sağlar.  

Birde Fikrimühime özel olarak bez kutuları oyuna alanına dönüyordu. Derin ilk açtığımda baya üstünde tepindi çok sevdi. 


Sevgiler Duygu'dan. 




Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA