Desitin pişik önleyici krem

Bebek ,     08. 04. 2017
Merhabalar , 
Öncelikle sizinle desitinin içeriğini paylaşacağım.
 
Aloe Vera ve E Vitamini ile formüle edilmiş Desitin krem pişik oluşumunu önlemede etkinliği kanıtlanmış ve yıllardır ABD’de Çocuk Doktorları ve Annelerin 1 numaralı tercihleri olmuştur.
Kolayca sürülür ve emilir, ardından taze güzel bir koku bırakır.
Hipoallerjikliği Çocuk Doktorları ve Dermatologlar tarafından test edilmiştir.

İçerisindekiler: 
Aktif Madde: % 13 Çinko Oksit (Skin Protectant) 
Yardımcı Maddeler: Sarısabır Barbadensis Yaprak Suyu, Siklomethikone, Dimethikone, Parfüm, Metilparaben, Mikrokristal Balmumu, Mineral Yağ, Propilparaben, Distile Su, Sodyum
Borat, Sorbitan Sesquioleate, Vitanin E, Beyaz Vazelin, Beyaz Balmumu

Özellikleri:
Taze Kokulu Hipoallerjen Krem pişik oluşmasını önler.
Gece boyu bebeğe rahat ettirir.
Bez bölgesini nemlendirir, temizler.
Bez bölgesini koruyucu düzgün bir tabaka şeklinde örter

Kullanma Önerisi:
Kirli ve ıslak bezi hemen değiştirin.
Bez bölgesini mümkünse ılık su ve pamuk ile veya dermokozmetik temizleme suları ile temizleyin.
Bez bölgesini kururtun.
Bol olarak bez bölgesine kremi uygulayın, Uygulama sayısı ihtiyaç duyulduğu kadar olabilir Genelde günde 2-3 kez dir.
Özellikle gece yatmadan evvel uygulanması tavsiye edilir.
Saklanması:25 – 28 0C (68° and 77° F) arasında saklayınız. 

Uyarı: Çocuklardan uzak tutunuz ve göz ile temas ettirmeyiniz.
Markanın Ait Olduğu Ülke: ABD 
Üretim Yeri: ABD 

Bu bilgileri tabiki sizinde anlayacağınız gibi internetten aldım . Gel gelelim benim kullanıp memnun kaldığım kısıma. Kızım şu an da 4 aylık ve doğduğundan beri bu kremi kullanıyorum. Zeynep Gözübüyük hanımı tanırsanız eğer onun instagram sayfasında görüp almıştım. Gerçekten de çok memnun kaldım. Hatta kendim bile kullandım. Onu az sonra yazacağım. 
Ben kremi kullanmak için kızımın pişik olmasını beklemedim. Hemen her bez değişiminde sürdüm. Özellikle geceleri bez değiştirmediğim için haliyle uzun süre bezde kaldığı için geceleri bilhassa sürdüm. Arada sadece bi iki kere mustela sürdüm oda kreme bağışıklık oluşmasın diye. Önceleri mavi olanını almıştım. Ondan da memnunum. Ha sürekli sürüyor muyum bazen sürmüyorum tabi ki krem.


Geçen ay eniştemi kaybettim o yüzden cenaze sırasında çok düzenli bez değişimi yapamayınca bi kızardı bi kızardı pişik oldu. O ara başka bir bez markası deniyordum belki de ondan oldu. Çok fazla olunca mağazadaki bey bana mor olanını önerdi daha küçük ambalajlı ama eğer şu an pişikse bunu kullanın dedi.  Mor olanın Aktif Madde: % 40 Çinko Oksit (Skin Protectant) oranına sahip .Bende öyle yaptım. Gerçekten pişik olduğunda biraz altını açık bırakıyorum. Havalandıktan sonra sürüp bezi takıyorum ve diğer açmamda bazen geçmiş bazende hafiflemiş oluyor. 
Gelelim ben nasıl kullandım. Ben normal doğum yaptım ve epizyo kesiğim vardı. Dikişli olduğum için her tuvalet sonrası batikonla temizleniyordum. Dikişler düşene kadar bu böyle gidecekti. En az 15 gün demişti hekimim ben 25 güne kadar batikonla temizlendim ki o da ayrı bir ölüm yani. E batikon beni yaktı pişirdi. dikiş bir ağrıyor pişti kaşınıyor kızarıyor öyle bir acı çekiyorum. Eşim kızın pişik kreminden sürsene dedi bana da mantıklı geldi. O zaman evde mavi Desitin  vardı. Bende sürdüm. Yarım saat ya yarım saat sonra ne acı ne kaşıntı ne yanma hissi hiç bir şey kalmadı. Bizzat kendim deneyimleyince de tanıdığım tüm annelere önerdim. 
Biz hala Desitin kullanıyoruz. Ben Ebebekten aldım mor olan 18 tl falan olması lazım. Mavisini internetten getirtmiştim onu da 14 tl ye almıştım netten. 
Bi şans verin derim. 
Sevgiler Duygu'dan. 
Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA