Derin'in ilk Barbie bebeği

Bebek ,     11. 05. 2017

Merhabalar,

Geçenlerde macera adası yazımı yazdığımda az da olsa bahsetmiştim Karakter Dükkanından. Ankamall'de ki Macera adasının içersinde minik bir mağazaları var. İşte o gün Burçin Hanım bize Derin'in ilk Barbie bebeğini hediye etti. Allahım Derin'in heyecanını mutluluğunu görmeniz lazımdı. Sen 8 aylık bebeksin ne anlarsın diyeceksiniz ama bu nesil çok fena baya baya sevindi.

 


Bence herkesin ilk Barbie'si özeldir. Annem bana bi geziye gittiğinde tüm aile şeklinde almıştı. Zamanla kaybolsalarda asla unutmayacağım bir oyuncaktı. Bebeği duruyor ama baba ve kızlar kayıp. Yine de benim için çok önemli bir hediyeydi. Derin için belki küçük parçalar içeriyor ama benim için içermiyor sonuçta ben içimdeki çoçuğun büyümesine pek izin veren tiplerden değilim. Bu yüzden de iyi ki kızım var da onu bahane edip edip sevimli şeyler alabiliyorum. 




Ben size biraz karakter dükkanı ndan bahsetmek istiyorum. Sizin ve bebeğinizin, çoçuğunuzun sevdiği tüm karakterlerin ürünlerini, nevresimlerini, konsept malzemelerini bulabileceği kapıda ödeme yada kredi kartıyla güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir site. Özellikle konsept parti malzemelerinin hepsine tek bir noktadan ulaşmak benim için harika bir durum çünkü ağustosta doğum günümüz var ve tek tek parçaları bir araya getirmek hem zamandan hem emekten kayıp. 

Bizim Barbie oyuncakları mızı da siteden bulabilirsiniz. 






Şu an küçük parçalardan dolayı benim gözetimimde oynasa da zamanı gelince eminim bana elletmeyecek. Biz bu mutlu gülümseme için Karakter Dükkanına ve Burçin hanıma  çok teşekkür ederiz.




Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA