Derin'in alışverişi: Pembeyanak.com

Bebek ,     27. 02. 2018


Merhabalar,

Bugün size geçenlerde Derin'e yapmış olduğum alışverişten bahsedeceğim. Ben bu alışverişimi Pembe yanak sitesinden yaptım. Daha tuvalet eğitimi içn çok erken olduğunu biliyorum ama sürekli klozete oturmak istiyordu Derin. Otuğ otuğ diye peşimde geziyor bende en azından çişini yapmazsa bile tuvalete oturmaya alışsın diye klozet adaptörü bakıyordum. Daha sonra Pembe yanak sitesine girince incelerken alıştırma küloduna da ihtiyaç duyacağımız için 2 tane de ondan aldım.

Ama komşum 2 nin az olduğunu çünkü sürekli değişmek gerektiğini söyledi. Bakalım eğer yeterli olmazsa yenilerini de alacağız. 


Birde Derin sürekli biz diş fırçaladıkça diş fırçası istiyordu. Bir parmak fırçası vardı ama ben bizlerin kullandığı gibi istiyordum. Onu da yine burdan aldım. Aynı gün kargo yaptılar. Hatta istediğim başka bir ürün yoktu hemen telefon açıp gerekli düzenlemeyi de yaptılar. Müşterileriyle ilgili firmaları çok seviyorum. Bana haber vermeden o yoktu bunu yolladık da yapabilirlerdi. Yada direk o ürünü iptal de yapabilirlerdi. Bunun yerine telefon açıp ne gibi bir ürün sipariş edeceğime dair baya konuştular benimle. 


Pembeyanak sitesinin bir diğer sevdiğim yanıysa sosyal sorumluluk projelerine önem vermeleri Açevle birlikte çalışmakta ve her satış sonrası Açeve bağışta bulunmaktadır. Aslında alışveriş yapan herkes bağışta bulunmuş oluyor. 

Bizim alışverişimiz bu şekildeydi. 

Sevgiler Duygu'dan.

Yorum Yazın

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA