Derin ve ABC ayakkabısı

Bebek ,     08. 07. 2019

Merhabalar ,

Bir süredir yazmaya fırsat bulamıyordum. Hazır Derin uyuyorken hava da yağmurluyken tam yazma havası deyip bilgisayarın başına geçtim. Geçenlerde bir siteden Derin'e ayakkabı geldi. Malum şu an Berlindeyiz ve sınırlı eşya getirebildik. Hal böyle olunca burdan alıyoruz artık.



İlk başta site Abc kids . Sitede ki görseller şahane ama insan başta bir tereddüt ediyor yanıltıcı mı acaba diye kesinlikle değil. Şu zamana kadar ki ayakkabılar içinde en kalitelilerinden biri diyebilirim. Renkler şahane modeller derseniz o kadar çok ki inanılmaz. Kıyafet kısmını denemedim henüz ama ayakkabılara şu an kefilim. 


Ben eflatun rengi çok severim. Hemde Derin'in bu renk bir ayakkabısı yoktu. Sanırım onu da kendime benzeteceğim oda çok seviyor ayakkabıları. 

Bizim tercihimizin linkine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kalıbı hafif küçük o yüzden ben ilk sipariş yaparken genelde bir numara büyük söylerim iyi ki de öyle yapmışım 25 numara tam oldu benim kuşuma. 

Eflatun ve sarı uyumu şahane. Sitede çok beğendiğim bir kaç model daha var hazır indirimdeyken onlarada bakacağım ayrıca ekstra %20 indirim için dugy20 yazarsanız size de şahane bir indirim kaptım. 




Hem erkek hem kız bebek , 2-4 yaş ve gençler için şahane bir site https://abc-kids.com/ .

Sevgiler Duygu'dan.

Ben Kimim
Duygu

Merhaba Ben Duygu. Şu aralar minik tıkırtısını büyüten bir Fransızca öğretmeniyim. 

SOSYAL MEDYA